VIDEO Pogledajte spektakularni gol Luke Modrića u 3D animaciji

Gledali ga uživo, u snimci ili ovako, u posebnoj 3D grafici, potez Modrića je fenomenalan. Kao i onaj Vlašića i Perišića. Pogledajte sve golove u pobjedi Hrvatske nad Škotskom

Od ruba ispadanja do lagodne situacije u Rovinju i iščekivanja protivnika u osmini finala. Sve se okrenulo u taboru hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Škotskom u Glasgowu.

Nikola Vlašić u 17. minuti donio je vodstvo nakon ubacivanja Josipa Juranovića i krasnog spuštanja glavom Ivana Perišića. Pucao je Niksi s 11 metara, okružen dvojicom Škota, u donji desni kut.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi na utakmici Hrvatske i Škotske

Učitan: 0%
Video Player is loading.
Time 0:00 / -:-
Vrijeme trajanja -:-
Učitan: 0%

Izjednačio je tri minute prije odmora Callum McGregor prvim golom za reprezentaciju, nakon što Domagoj Vida nije uspio očistiti loptu. Išao je taj šut 69 kilometara na sat.

A onda - potez utakmice u 62. minuti. Luka Modrić nakon "rolice" Matea Kovačića s 19 metara pogađa vanjskim dijelom kopačke. Šut koji je išao 72 kilometra na sat bio je jednostavno neuhvatljiv.

Točku na "i" stavio je Ivan Perišić u 77. minuti nakon Modrićeva kornera. U jako teškoj situaciji, leđima okrenut golu, glavom je pogodio od stative u mrežu za konačnih 3-1 i drugo mjesto.

Videosnimke svih golova možete pogledati OVDJE.

Komentari 31
ju
Nadam se da doticni komentator s HRT-a koji je komentirao sinocnju tekmu nece vise nikada komentirati Hrvatsku...pljuvao je cijelu utakmicu po decku od 19 godin Prikaži još ↓
Dk
Sta je da je luka je vrhunski
theTomekEffect
Čemu 3D animacija kada postoji stvarna snimka 🤔
Vidi sve komentare