Tata Vlašić: Ako prođemo do polufinala, Nikola šalje avion!

Blanka Vlašić pratila je s obitelji u Splitu utakmicu Hrvatske i Škotske, trošila su se grla, a ne planiraju u Kopenhagen. Ipak, dođu li 'vatreni' do Londona, ići će na utakmicu

Čestitam, mali brate! Ponosna sam na tebe, napisala je na Facebooku proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (37), koja je od veljače ove godine i službeno u mirovini.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi na utakmici Hrvatske i Škotske

Učitan: 0%
Video Player is loading.
Time 0:00 / -:-
Vrijeme trajanja -:-
Učitan: 0%

Sportska obitelj Vlašić odavno ima novu zvijezdu. Nikola (23) je u 25. nastupu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju zabio šesti gol i načeo Škote u Glasgowu, u pobjedi 3-1.

24sata

Otac Joško Vlašić (64) prenio nam je dojmove iz Splita.

- Presretni smo zbog njega, dao je krasan gol. Zajedno smo gledali utakmicu, i Blanka je bila tu. Vikali smo i trošili grla - rekao je.

Na osminu finala u Kopenhagen neće ići, ali ni na potencijalni četvrtfinale u Sankt Peterburgu. Ipak...

- Ako budemo u polufinalu, Nikola je obećao poslati privatni zrakoplov po obitelj da svi skupa otputujemo u London na utakmicu - rekao nam je tata Vlašić.

Komentari 34
En
Evo svaka čast buraz i sestra oba sjajna sportaša. Dobri su ti Dalmatinci sportaši, pjevači i svašta nešto jedino ih ta mala šačica huligana uvijek sramoti po svijetu.
KK
ovaj mali Vlasic stalno mora biti unutra jer je goal geter, kad je on nutra onda je odma gol, makar jucer se cini mi se zakazio s nekim Skotom, sudija ih je kre Prikaži još ↓
Demetra
Ovo "Čestitam, MALI brate!" je mislila doslovno! 😆
Vidi sve komentare