Darko i Ljubomir vježbaju ples oko šipke: 'Ne želim da susjedi misle da idemo kod striptizete'

1

Ribica i Žabice i ovoga su tjedna u novoj avanturi, najopasnijoj do sada. Osim što se boje pogleda susjeda, Ljubomir i Darko bi se trebali bojati i da ne slome koju kost. Unatoč tome, prilično su se dobro snašli...

Čuj Žabice, ma to ti uopće nije striptiz, čitao sam ti ja puno o tome u novinama. To ti je ples, sport, sportska disciplina! I vjeruj mi...Nakon toga ti nitko neće moći reći da si loš u krevetu, nagovarao je Darko Ljumomira na novi pothvat - ples oko šipke.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA NA ŠIPCI

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ovog ponedjeljka pogledajte dogodovštine Darka Janeša i Ljubomira Kerekeša u plesu oko šipke.

Tko još ne želi naučiti plesati oko šipke?

Nakon što su kriomice i pažljivo pozvonili plesačici na vrata, Darko i Ljubomir nisu bili niti svjesni u što su se zapravo uvalili.

Vratolomije, fleskibilnost, akrobatika, ples...Sve su morali naučiti u jednome treningu:

- Polako Ribice, prvo treba upoznati šipku i pripitomiti je. Sada je lagano obuhvatiš s nogom, skočiš gore i ja te vrtim - rasplesano je Darko objašnjavao Ljubomiru umijeće plesa.

Naravno da tu nisu završili. Od skakanja, letenja, do vrtenja u krug. Ovdje je bilo svega...

POGLEDAJTE VIDEO:

Ribica I Zabica Na Sipci Final 4k
Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Play/PauseSPACE
Increase Volume
Decrease Volume
Seek Forward
Seek Backward
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Seek %0-9
00:00
06:23
06:23
 

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Pitali smo Ljubomira bi li što promijenio u svome životu da može:

- Jedino, roditi se pod sretnom zvijezdom, ali je to u mom slučaju nemoguće. Nisam taj sretnik. Sve sam u životu radio i dalje radim prema osjećaju. Do sd me osjećaj nije prevario i mogu stajati iza svih svojih odluka, kako poslovnih tako i privatnih. Zadovoljan sam sa svojim životom i znam da nisam preskakao stepenice i uvijek sam na teži način došao do cilja - komentirao je.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA U ZABAVNOM PARKU

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Komentari 10
Goranović
Humor za emocionalne invalide!
bakaslis
Šariću vrati se, ipak može dosadnije od tebe, pa platite nekom za scenarij
KlodVanDamŽon
In memoriam: Hrvatski humor
Vidi sve komentare